На Миколаївській дорозі в ДТП постраждали двоє людей

На Миколаївській дорозі у ДТП постраждали двоє людей. || Фото: od.npu.gov.ua

У середу, 20 вересня, на Миколаївській дорозі в Одесі сталася ДТП, в якій постраждали двоє людей. Про це повідомляє пресслужба Центру екстреної медичної допомоги та медицини Катастроф та Нацполіції.

Так, близько 11 ранку 32-річний водій мотоцикла наїхав на 44-річного чоловіка, коли той перетинав проїжджу частину дороги регульованим пішохідним переходом на заборонений сигнал світлофора. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали і пішохід, і водій двоколісника. На місце події одразу вирушила бригада Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прибувши на вказану адресу, медики надали постраждалим першу допомогу. Одного пацієнта відвезли до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, гематомою ока, забиттями грудної клітки та живота, а іншого пацієнта з черепно-мозковою травмою, забиттям шийного відділу хребта та обох колінних суглобів госпіталізувала ще одна викликана на місце ДТП бри.

За словами медиків, в Одесі останнім часом побільшало дорожньо-транспортних пригод за участю мотоциклів та мопедів. Причина – порушення правил дорожнього руху.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №3 Одеського районного управління поліції №1. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, яка спричинила тілесне ушкодження, що потерпіла середньої тяжкості) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження транспортний засіб помістили на арештмайданчик і призначили низку експертиз.

 

Последние новости