На Одещині п'яний водій на смерть збив жінку похилого віку і втік з місця аварії

На Одещині п'яний водій на смерть збив жінку похилого віку і втік з місця аварії. || Фото: od.npu.gov.ua

27 вересня близько 18:00 у селі Олександрівка Курісовської територіальної громади Березівського району Одеської області п'яний водій на смерть збив жінку похилого віку і втік з місця ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 28-річний житель сусіднього села Курісове, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням автомобілем ВАЗ 2106 на закругленій ділянці дороги, в'їхав у бетонну огорожу мосту та збив 70-річну жінку, яка йшла узбіччям дороги в попутному напрямку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Унаслідок ДТП постраждала померла до приїзду швидкої медичної допомоги. Водій легковика та його пасажири не постраждали. Сподіваючись уникнути відповідальності, чоловік залишив автомобіль і втік, проте викликані на місце події поліцейські менш ніж за годину розшукали зловмисника.

Перевірка винуватця аварії на стан сп'яніння показала, що у його організмі 1,81 проміле алкоголю.

Відео: YouTube-канал "Поліція Одещини"

На місці працювали слідчі та поліцейські. Відомості про цю подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною третьою статті 286-1 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило смерть потерпілого" ) Кримінального кодексу України.

Фото: od.npu.gov.ua

Фігуранта затримали. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до десяти років.

У рамках кримінального провадження поліцейські помістили транспортний засіб на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває.

Последние новости