На Одещині в аваріях загинули водій мікроавтобуса та велосипедист

На Одещині в аваріях загинули водій мікроавтобуса та велосипедист. || Фото: od.npu.gov.ua

30 вересня в Одеській області сталося дві смертельні ДТП. Так, у пресслужбі Головного управління ДСНС повідомили про те, що близько 20:20 на трасі Київ – Одеса зіткнулися вантажний автомобіль КАМАЗ та мікроавтобус Volkswagen.

Унаслідок ДТП водій Volkswagen загинув, а два пасажири вантажівки отримали травми. Тіло загиблого вилучили із мікроавтобуса рятувальники.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ще одна аварія сталася близько 16:00 в місті Ізмаїл на вулиці Судоремонтників. Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області, там 51-річний місцевий житель не впорався з управлінням велосипедом і потрапив під колеса вантажівки, якою, рухаючись у зустрічному напрямку, керував 57-річний житель Миколаєва. Від отриманих травм потерпілий помер. Водія фури перевірили на стан сп'яніння. Перевірка показала, що він тверезий.

На місці працювали слідчі та поліцейські. Відомості про аварію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 29 вересня близько опівночі в місті Біляївка Одеського району 26-річний водій автомобіля BMW збив 50-річного велосипедиста. Від отриманих травм постраждалий чоловік помер.

Последние новости