У День захисників та захисниць України в Одесі вшанували пам'ять загиблих Героїв

У День захисників та захисниць України в Одесі вшанували пам'ять загиблих Героїв. || Фото: omr.gov.ua

У День захисників та захисниць України, 1 жовтня, в Одесі урочисто освятили Меморіал загиблим Героям України у сквері Слави та Волі. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

"Війна забирає найкращих дітей України. Ми маємо пам'ятати подвиг тих, хто продовжував жити у незалежній державі, тих, хто віддав найцінніше – своє життя! Вічна та світла пам'ять Героям України!" – сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, сьогодні у парку Перемоги відкрили пам'ятний знак на честь загиблих військових моряків. Також підняли прапори військових та спеціальних підрозділів, які захищають незалежність та суверенітет України, а на Катерининській площі вранці встановили маленькі прапорці зі словами подяки воїнам, які віддали життя за Україну.

Фото: omr.gov.ua, t.me/odeskaODA, "Суспільне Одеса"

Нагадаємо, цього року в Україні вперше відзначають День захисників та захисниць не 14 жовтня, а 1 жовтня. За новою традицією о 09:00 на центральних площах та вулицях по всій країні зупинили рух, щоб вшанувати пам'ять полеглих бійців.

Последние новости