Одеська ОВА виділила майже вісім мільйонів гривень на ремонт Українського театру

Одеська ОВА виділила майже вісім мільйонів гривень на ремонт Українського театру. || Фото: hor.net.ua

Одеська ОВА виділила понад сім із половиною мільйонів гривень на ремонт Українського театру, розташованого за адресою вулиця Пастера, 1.

Про це кореспондент Vgorode дізнався з тендеру, опублікованого на сайті державних закупівель Prozorro.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Тендер із ремонту приміщень Українського музично-драматичного театру імені Василя Василька провів Департамент капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОВА. Закупівля відбулася без використання електронної системи. Переможцем аукціону стало ТОВ "Строй-Еліт". Договір із підрядником підписали 4 жовтня. Роботи, вартість яких оцінили у сім мільйонів 716 тисяч 141 гривню 49 копійок, планують завершити до кінця поточного року.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що в Одесі планують виділити понад 35 мільйонів гривень на капітальний ремонт та благоустрій території обласної клінічної лікарні, що розташована за адресою: вулиця Академіка Заболотного, 26. Аукціон відбудеться 5 жовтня, а виконати роботи його переможець  повинен буде до 1 травня 2024 року.

Нагадаємо, одесити вже понад місяць виходять на пікети проти витратних тендерів під час війни. Протестувальники вимагають у представників влади скасувати мільйонні закупівлі та спрямувати кошти з бюджету на потреби ЗСУ.

Последние новости