На Одещині авто зіткнулося з тягачем: загинув чоловік, постраждав 11-річний хлопчик

На Одещині авто зіткнулося з тягачем: загинув чоловік, постраждав 11-річний хлопчик. || Фото: od.npu.gov.ua

14 жовтня у селі Зоря Саратської територіальної громади сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією правоохоронців, 36-річний житель села Михайлівка, який перебував за кермом легкового автомобіля ВАЗ, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із тягачем Renault Premium під керуванням 26-річного мешканця Київської області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Унаслідок аварії водій легковика від отриманих травм загинув на місці, а його 11-річного сина, який також перебував у салоні, госпіталізували до місцевої лікарні з відкритими переломами ноги. Водія тягача перевірили на стан сп'яніння – він був тверезий.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого виробництва поліцейські помістили автомобіль на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Наразі триває слідство, встановлюються всі обставини ДТП.

Последние новости