Двоє юнаків з Одеської області зарізали таксистку за півтори тисячі гривень

Двоє юнаків із Одеської області зарізали таксистку за півтори тисячі гривень. || Фото: od.gp.gov.ua

Двоє юнаків із міста Південний на Одещині зарізали таксистку за півтори тисячі гривень. Їх визнали винними у навмисному вбивстві з корисливих мотивів, розбоїв, незаконного заволодіння та підпалу авто. На момент злочину їм було 17 та 18 років. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

Вбивцям призначили покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прокурори в суді довели, що в грудні 2020 року зловмисники, з метою наживи, заздалегідь приготувавши ножі, підійшли до водія таксі, що чекає на замовлення, і попросили відвезти в село Любопіль Одеського району (колишнього Лиманського району). Приїхавши за адресою, яку вибрали навмання, з метою заволодіння грошима, нелюди нанесли потерпілій численні ножові поранення. Від отриманих ушкоджень 55-річна жінка померла на місці.

Переконавшись, що водій таксі не є ознаками життя, вони забрали 1500 грн і на автомобілі потерпілої втекли з місця події.

Надалі, щоби приховати сліди скоєного злочину, засуджені вирішили спалити автомобілі таксистки. Для цього придбали пляшку горілки та виїхали за межі населеного пункту, де облили машину спиртним та підпалили. У судовому засіданні зловмисники вину визнали повністю.

Усі фото: od.gp.gov.ua

Последние новости