Після нічних вибухів: яка ситуація в Одесі вранці 17 жовтня (оновлено)

Після нічних вибухів: яка ситуація в Одесі вранці 17 жовтня. || Фото ілюстративне: mil.in.ua

Ніч із 16 на 17 жовтня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнал повітряної тривоги, працювала наша система ППО. Регіон атакували безпілотники. Вони рухалися у напрямку Білгород-Дністровського району.

На щастя, попадань ворога немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у пресслужбі Повітряних Сил України, вночі 17 жовтня противник застосував шість ударних БпЛА типу "шахед" з району мису Чуада (Крим) та одну керовану авіаційну ракету Х-59 із літака Су-34 з повітряного простору окупованої Херсонської області.

Усі сім цілей було знищено протиповітряною обороною Повітряних Сил та ППО інших складових сил оборони України.

Також зафіксовано застосування супротивником двох керованих зенітних ракет С-300 на східному напрямку.

Як повідомили у пресслужбі Сил оборони півдня України, станом на 16 жовтня у Чорному морі знаходилося десять ворожих кораблів, ще один – в Азовському. На бойовому чергуванні знаходиться один підводний ракетоносій, який має до чотирьох ракет на кшталт "Калібр".

Оновлено:

Стали відомі наслідки нічної атаки російських терористів на Одещині 17 жовтня. Наші сили ППО знищили шість ударних безпілотників, але уламки збитих "шахедів" впали в районі яхт-клубу Одеси. Пошкоджено приватні майна: школа парусного спорту, ангар та кілька цивільних плавзасобів.

Последние новости