На трасах на Одещині сталися дві нищівні ДТП: є загиблий і постраждалі

На трасах на Одещині сталися дві нищівні ДТП: є загиблий і постраждалі - фото

16 та 17 жовтня на двох трасах на Одещині сталися нищівні ДТП: є загиблий та постраждалі. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, близько 09:00 17 жовтня на трасі Одеса-Рені, на під'їзді до села Великий Дальник, 64-річний водій авто "ЗАЗ Forza", рухаючись із села Маяки у напрямку міста Одеси, на повороті не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Reno Duster під керуванням 37-річного чоловіка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ДТП водій автомобіля "ЗАЗ" загинув на місці. Другий водій отримав незначні тілесні ушкодження та від госпіталізації відмовився, а його пасажир із переломом нижньої кінцівки та черепно-мозковою потрапив до міської клінічної лікарні.

Водія Reno перевіряють наявність алкоголю в організмі. На місці події працюють слідчі. Вирішується питання щодо внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами).

Рух на цій ділянці не утруднений.



Друга ДТП сталася вчора, 16 жовтня, о пів на дванадцяту неподалік села Демидівка Любашівської селищної громади. 27-річний водій вантажного тягача "DAF" рухався в напрямку Києва і, розгортаючись, не переконався в безпеці виконання маневру, внаслідок чого зіткнувся з легковим автомобілем Volkswagen Touran, що рухався в напрямку Одеси. Внаслідок ДТП пасажирка та водій легковика каретою "швидкої" потрапили до місцевої лікарні. 60-річну жінку, у якої діагностували переломи ребер та плечової кістки, госпіталізовано, а 55-річному чоловікові рекомендували амбулаторне лікування.

Водій вантажівки не постраждав. Перевірка водіїв на стан сп'яніння показала, що вони були тверезими.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, яка спричинила тілесне ушкодження, що потерпіла середньої тяжкості) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють всі обставини події, в рамках розпочатого кримінального провадження призначили низку експертиз. Машини помістили на арештмайданчик. Слідство продовжується.



Усі фото: od.npu.gov.ua

Последние новости