Шукали півтора роки: на війні загинув мешканець Одеської області Олександр Білоусов

На війні загинув мешканець Одеської області Олександр Білоусов. || Фото: lubashivska-gromada.gov.ua

На російсько-українській війні загинув мешканець Любашівської громади на Одещині – Олександр Білоусов, якого півтора роки вважали зниклим безвісти. Про це повідомляє пресслужба громади.

17 жовтня вона попрощалася воїном, життя якого обірвалося 29 березня 2022 року біля села Олександрівка Херсонського району Херсонської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вшанувати загиблого Герою прийшли близькі, друзі, знайомі, побратими, керівництво та мешканці Любашівської громади. Прощання пройшло у рідному селі військовослужбовця Арчепітівки.

 

Фото: facebook.com/Любашевська громада


Нагадаємо, що на російсько-українській війні загинув мешканець села Каракурт Василівської громади на Одещині Дерментлі Анатолій Миколайович. Він народився 3 вересня 1980 року, все життя провів у рідному селі. Після початку повномасштабного вторгнення чоловіка мобілізували до лав Збройних сил України. Солдат Дерментлі служив у першому відділенні вогнеметників 118 окремої механізованої бригади. Це військове формування сьогодні бере активну участь у звільненні українських земель від російських загарбників у Запорізькому напрямку.

Последние новости