На трасі Київ-Одеса сталася нищівна ДТП: одна людина загинула

На трасі Київ-Одеса сталася нищівна ДТП: одна людина загинула. || Фото: od.npu.gov.ua

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП на ділянці траси Київ-Одеса між населеними пунктами Одаї та Докторово. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Внаслідок пригоди, яка сталася 19 жовтня близько 15 години, загинула одна людина. Поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо встановили, що 25-річний водій легковика Volkswagen, рухаючись з боку Києва у напрямку Одеси, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого зіткнувся з вантажним автомобілем DAF з причепом під керуванням 65-річного чоловіка, який рухався попереду у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля Volkswagen, який перебував на пасажирському сидінні, загинув. Водій легковика від госпіталізації відмовився. Водій вантажівки не постраждав.

Обидва водії правоохоронці перевірили на стан сп'яніння, вони тверезі.

За фактом ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Поліцейські встановлюють усі обставини події.



Усі фото: od.npu.gov.ua

Последние новости