Пішов із життя почесний громадянин Одеської області Геннадій Коєв

Пішов із життя почесний громадянин Одеської області Геннадій Коєв. || Фото: Асоціація болгар України/facebook.com

20 жовтня у 98-річному віці зупинилося серце Почесного громадянина Одеської області Геннадія Коєва. Він був старійшиною болгарського руху в Україні, відповідальним секретарем Асоціації болгар в Україні та почесним громадянином Задунаївки Болградського району. Про це повідомляє "Асоціація болгар в Україні".

"Болгарська громада в Україні втратила одного з найвидатніших своїх представників і надзвичайно гідну людину, яка все своє життя присвятила людям і суспільству. А її життєвий та професійний шлях, наповнений працею та любов'ю до людей, назавжди залишиться яскравим прикладом для майбутніх поколінь", – зазначили в Асоціації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Народився Геннадій Володимирович у 1925 році у болгарській родині. Будучи 14-річним хлопчиком Геннадій розпочав свій професійний шлях та отримав 65 років загального стажу роботи. Інженер, технолог, керівник, який сприяв розвитку та модернізації агротехнічного сектору Одеської області.

Коєв був одним із засновників болгарського відродження в Україні. Він багато років обіймав посаду відповідального секретаря болгарської Асоціації в Україні.

Світла пам'ять!

Последние новости