У Київському районі Одеси та на трасі Київ – Одеса в ДТП загинули пішохід і пасажир легковика

У Київському районі Одеси та на трасі Київ – Одеса в ДТП загинули пішохід і пасажир легковика. || Фото: od.npu.gov.ua

Увечері 29 жовтня у Київському районі Одеси сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Аварія сталася на проспекті Небесної Сотні. За попередніми даними, автомобіль BMW, рухаючись з боку проспекту Академіка Глушка у напрямку вулиці Левітана, скоїв наїзд на жінку, яка переходила проїжджу частину у невстановленому місці. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією, у момент ДТП у салоні легковика перебували троє людей (дві жінки та чоловік). Усі троє мали зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння.

На даний момент поліцейські внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини третьої статті 286-1 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинили смерть потерпілого") Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють, хто саме перебував за кермом легковика у момент аварії. У всіх осіб, що перебували в BMW, відібрали зразки на встановлення стану сп'яніння.

Фото: od.npu.gov.ua

Ще одна ДТП сталася сьогодні, 30 жовтня, близько 06:00, на трасі Київ – Одеса біля села Знам'янка. За попередніми даними, водій Opel, рухаючись у напрямку Одеси, зіткнувся з вантажним автомобілем DAF із причепом, який був припаркований на узбіччі.

Внаслідок ДТП пасажир Opel загинув на місці. Водія легковика з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні, а водій вантажівки не постраждав.

На даний момент на місці події працюють слідчі та поліцейські. Правоохоронці встановлюють всі обставини події та вирішують питання про внесення відомостей про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого") Кримінального кодексу України.

Последние новости