В Одесі чоловік проник у ЖК та влаштував там підпал

В Одесі чоловік проник у ЖК та влаштував там підпал. || Фото: od.npu.gov.ua

Поліцейські затримали одесита, який влаштував підпал у коридорі багатоповерхівки. На щастя, ніхто з мешканців будинку не постраждав. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Викрили та затримали зловмисника того ж дня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Слідчі встановили, що близько 11 години зловмисник проник на територію одного з житлових комплексів під виглядом кур'єра. Піднявшись на шостий поверх будинку, чоловік дістав із сумки заздалегідь заготовлену автомобільну шину та пляшку з горючою рідиною. Все це він поклав у коридорі, полив її вказаною сумішшю і підпалив, а коли сталося спалах, пішов.

Пожежу виявили мешканці будинку, які загасили полум'я. Вогнем було пошкоджено металопластикові двері, сходи, підлогу, стелю та стіни приміщення. Попередня сума завданого об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку матеріальних збитків склала близько 173 тисяч гривень.

Слідчі повідомили зловмисника про підозру в частині другій статті 194 Кримінального кодексу України у умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Фігурант перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі піклуються про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Мотиви поки що невідомі.



 

Последние новости