Постраждали понад два десятки авто та 20 будинків: як виглядає центр Одеси після удару ракетами (оновлено)

Постраждали понад два десятки авто та 20 будинків: як виглядає центр Одеси після удару ракетами. || Фото: odessa.online

Через масовану атаку оккупантів увечері 5 листопада в Одесі постраждали не менше восьми людей. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

У відомстві уточнили, що в результаті атаки пошкоджено 20 багатоквартирних будинків, художній музей, понад два десятки автомобілів, інфраструктуру. Все у зоні спадщини ЮНЕСКО. Рятувальники ДСНС встановили пункт обігріву та вночі надавали жителям психологічну допомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації



Наразі перекрито частину вулиць поряд із музеєм. Правоохоронці та військові фіксують наслідки та вимірюють діаметр воронки. У житлових будинках поряд із музеєм також постраждали фасади, вибиті вікна, у когось уже немає дверей.

Також після обстрілу виникли пожежі у двох будинках, а в селі Усатове пошкоджено приватний будинок.

Одеські рятувальники ліквідовували наслідки влучання по припортовій інфраструктурі. На місці працювало 28 вогнеборців та сім одиниць техніки. Менш, ніж за годину пожежа була повністю ліквідована.

Як виглядає центр Одеси після вчорашньої російської атаки:


Відео: t.me/xydessa

Усі фото: odesa.novyny.live та odessa.online, t.me/mvs_ukraine, t.me/dsns_telegram

Оновлено:

Згідно інформації міської ради на 10:00, в Одесі в результаті російської атаки ввечері 5 листопада постраждало 32 житлових будинків: в Приморському районі міста – десять, в Хаджибейському – 22.

На місцях ліквідації наслідків російської атаки працюють міські оперативні штаби, які фіксують пошкодження та консультують мешканців з приводу документів для надання матеріальної допомоги для відновлення пошкодженого майна.

Последние новости