Військові розповіли, навіщо ворог бив по центру Одеси ракетами

Військові розповіли, навіщо ворог бив по центру Одеси ракетами. || Фото: od.gp.gov.ua

В Опертативному Командуванні "Південь" повідомляють, що ворог "полює" на припортову інфраструктуру в Одесі і вдарив 5 листопада центром міста випадково. Про це повідомила керівник пресцентру відомства Наталія Гуменюк.

"Припортова інфраструктура дуже близька до історичного центру міста, внесеного у спадок ЮНЕСКО. Саме тому ракета потрапила не в порт, а неподалік в один із кварталів міста, – зазначила Гуменюк.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, увечері 5 листопада російські окупанти обстрілювали Одесу із різного типу озброєння. Загарбники пошкодили Худмузей в історичній частині міста, віднесеного до спадщини ЮНЕСКО, 20 будинків у центрі міста, понад 20 автомобілів, торгові об'єкти. Також через атаку ворога руйнування зазнали складські приміщення приватного підприємства. встановлюється повний перелік руйнувань та ушкоджень. Прокуратура розпочала розслідування.

Кількість постраждалих внаслідок нічної атаки росіян Одесою до ранку зросла до восьми людей. Троє людей із незначними пораненнями отримали необхідну допомогу на місці, п'ятеро госпіталізовано. Нині вони у лікарні отримують усю необхідну допомогу, їхній стан стабільний.

Усі фото: od.gp.gov.ua

 

Последние новости