На фронті загинули ще двоє захисників з Одеської області

На фронті загинули ще двоє захисників з Одеської області. || Фото: facebook.com/safianyotg

На російсько-українській війні загинули два захисники з Одеської області – Ігор Касянчук та Андрій Карашель.

Як повідомляє пресслужба Ізмаїльського прикордонного загону, Ігор загинув у Луганській області. 28-річний прикордонник зазнав смертельних поранень під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Макіївка. Захисника мобілізували 2022 року. Він ніс службу у складі прикордонної комендатури швидкого реагування спочатку на Херсонщині, а згодом – на Луганщині.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Це був сміливий боєць. Він виконував бойові завдання на високому рівні. У нього було багато друзів. Я пишаюся тим, що служив поруч із ним і був його командиром. Для мене це безмежний біль... Щиро співчуваю його рідним та близьким. Він завжди залишиться. у нашій пам'яті…", – зазначив начальник прикордонної застави із позивним Шейх.

Ігоря Касянчука проводили в останню путь у місті Старокостянтинів Хмельницької області.



Усі фото: facebook.com/Izmpz


Як повідомляє Саф'янівська сільрада, також 9 листопада оголосили днем жалоби на території Саф'янівської громади. Мешканці віддадуть останню повагу загиблому захиснику Андрію Карашелю.

Загиблого воїна зустрічатимуть о 08:30 живим коридором при в'їзді до села Саф'яни (вулиця Красива). О 9:00 відбудеться відспівування у Свято-Веденській церкві села Саф'ян. Поховають Героя на місцевому цвинтарі.

Жителів села Саф'ян просять зустріти Героя живим коридором, вклонитися захиснику України та попрощатися із загиблим Героєм.

 

 

 

Последние новости