На фронті загинув захисник із Одеської області Олександр Корчмарюк

На фронті загинув захисник із Одеської області Олександр Корчмарюк. || Фото: facebook.com/julia.valieva.35

На російсько-українській війні, що під Луганськом, загинув мешканець села Новотарутине Одеської області – Олександр Іванович Корчмарюк. Захиснику було 37 років. Про це повідомляє Відділ культури, туризму, молоді та спорту Бородінської селищної ради.

Олександр виріс у багатодітній родині. Він був добрим, чуйним, працьовитим хлопцем. Його односельці говорять про нього лише добрі слова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До мобілізації чоловік працював різноробом в Одесі. Вступив до ЗСУ у квітні 2023 року. У захисника залишилися дружина, батьки та сестри.

Про дату поховання та створення живого коридору повідомлять пізніше.

Нагадаємо, що раніше на російсько-українській війні загинули два захисники з Одеської області – Ігор Касянчук та Андрій Карашель.

Ігор прикордонник зазнав смертельних поранень у районі населеного пункту Макіївка. Він ніс службу у складі прикордонної комендатури швидкого реагування спочатку на Херсонщині, а згодом – на Луганщині. Воїна проводили в останню путь у місті Старокостянтинів Хмельницької області.

А 9 листопада оголосили днем жалоби на території Саф'янівської громади через загиблого Андрія. Його поховали у селі Саф'ян на місцевому цвинтарі.

Последние новости