На Одещині попрощалися з прикордонником: у загиблого залишився дев'ятирічний син

На Одещині попрощалися з прикордонником: у загиблого залишився дев'ятирічний син. || Фото: facebook.com/Odessaborderguard

На Одещині попрощалися з головним сержантом, прикордонником Віталієм Переберіним. Про це повідомили у пресслужбі Одеського прикордонного загону.

Загиблий Герой народився на Донеччині. До лав Державної прикордонної служби він вступив у 2003 році, а з 2014 року захищав Україну від окупантів у Донецькій області. Упродовж майже 13 років військової служби Віталій обороняв східні кордони України, а повернувшись зі сходу нашої країни, продовжив службу в Одеському прикордонному загоні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Віталій Переберін разом із побратимами-прикордонниками тримав оборону позицій. Життя воїна обірвалося 5 листопада: під час бойового протистояння з російським окупантом боєць отримав несумісне із життям поранення.

Героя поховали у селищі міського типу Великодолинське. У нього залишилися дружина та дев'ятирічний син.

Фото: facebook.com/Odessaborderguard

Нагадаємо, під Луганськом загинув 37-річний житель села Новотарутине Одеської області – Олександр Корчмарюк. У захисника залишилися дружина, батьки та сестри.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за Україну!

Последние новости