На Одещині зловили організаторів втечі для "ухилянтів"

На Одещині зловили організаторів втечі для "ухилянтів". || Фото: facebook.com/DPSUkraine

На Одещині прикордонники спільно зі Службою безпеки України викрили ще одну "схему" переправки осіб за кордон. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Разом із спільником трансфер організував місцевий житель Рівненської області. Він шукав "клієнтів" через соцмережі, а підробник автомобілем довозив їх у лісопосадку на кордоні з Молдовою та інформував про подальший піший маршрут до країни ЄС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тариф - $5000 з бажаючого. Правоохоронці перехопили "бізнесменів" у прикордонному селі. На них чекає кримінальна відповідальність.

 

Нагадаємо, що в Одесі правоохоронці затримали жінку, яка організувала схему виїзду чоловіків призовного віку за кордон. Так, одеситка підшукувала жінок з інвалідністю та організовувала їхній шлюб із чоловіками призовного віку. "Подружжя" разом виїжджало за кордон, після чого жінка поверталася в Україну, а через деякий час сімейна пара розлучалася. За свої послуги "сваха" отримувала 4 500 доларів США, з яких частина "жених" за її вказівкою віддавала своїй майбутній фіктивній дружині.

Последние новости