Правоохоронці затримали чоловіка, який намагався дати хабар командувачу ОСУВ "Одеса"

Правоохоронці затримали чоловіка, який намагався дати хабар командувачу ОСУВ "Одеса". || Фото: t.me/sap_gov_ua

В Одесі викрили чоловіка, який намагався дати хабар командувачу оперативно-стратегічного угруповання військ "Одеса". Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Так громадянин намагався передати командувачу 200 тисяч гривень від керівника приватного підприємства. За цю суму бізнесмен розраховував отримати дозвіл на вилов біоресурсів у забороненій прикордонній зоні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Попередньо дії порушника кваліфікували за частиною третьою статті 369 Кримінального кодексу України ("Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, якщо неправомірна вигода надавалася службовій особі, яка займає відповідальне становище, або вчинені за попередньою змовою групою осіб").

Фото: t.me/sap_gov_ua

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Подробиці обіцяють повідомити пізніше.

Кримінальне провадження розпочали на підставі заяви командувача оперативно-стратегічного угрупування військ "Одеса", який надалі сприяв викриттю та розслідуванню цього злочину.

Последние новости