На Одещині п'яний водій збив двох пішоходів: жінка померла

На Одещині п'яний водій збив двох пішоходів: жінка померла. || Фото: od.npu.gov.ua

19 листопада о 13:30 у місті Ананьїв Подільського району Одеської області сталася смертельна ДТП. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Так, водій автомобіля Volkswagen, рухаючись дорогою Т-1623, в межах населеного пункту скоїв наїзд на двох пішоходів, що рухалися узбіччям дороги.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок пригоди жінка загинула на місці події, а чоловіка каретою "швидкої" доправили до лікарні, де йому діагностували перелом кісток тазу, травматичний шок та політравму. Перевірка водія на стан сп'яніння показала, що в його організмі 1,35 проміле алкоголю.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною третьою статті 286-1 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо вони спричинили смерть потерпілого") Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого провадження поліцейські призначили низку судових експертиз, а транспортний засіб помістили на арештмайданчик.

Водія затримали. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до десяти років. Слідчі дії продовжуються.

Последние новости