Морозних днів поки не очікується: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Морозних днів поки не очікується: яка погода буде в Одесі наступного тижня. || Фото: omr.gov.ua

За прогнозами синоптиків, в Одесі наступного тижня буде хмарно з проясненнями погода. У деякі дні можливі невеликі опади. Температура вдень коливатиметься від 0°С до +9°С, а вночі – від -5°С до +4°С.

Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

4 грудня

В Одесі та Одеській області буде хмарно із проясненнями. Уночі місцями пройдуть невеликі опади. Удень без істотних опадів. Вітер дутиме з північного заходу, а вдень із півночі зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Температура вночі в місті коливатиметься від 0°С до -2°С, а в області – від 0°С до -5°С. Удень в Одесі потеплішає до +2–4°С, а в області – до 0–5°С. На автошляхах вночі та вранці місцями очікується димка, через яку видимість складе від двох до чотирьох кілометрів. Також буде ожеледиця.

5 грудня

Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер дутиме з північного сходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Нічна температура коливатиметься від 0°С до -5°С, а денна – від +2°С до +7°С.

6 грудня

Хмарно з проясненнями. Подекуди невеликі опади. Вітер дутиме зі сходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від -1°С до +4°С, а вдень потеплішає до +4–9°С.

7–8 грудня

Невеликі опади. Температура вночі триматиметься в межах від -3°С до +2°С, а вдень від 0°С до +5°С.

Последние новости