Сидів на рейках: в Одесі під колесами поїзда загинув чоловік

Сидів на рейках: в Одесі під колесами поїзда загинув чоловік. || Фото: od.npu.gov.ua

Уранці 9 грудня в Одесі потяг на смерть збив чоловіка. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Про трагедію правоохоронців сповістив черговий станції "Іванівський шляхопровід". Внаслідок наїзду пасажирського поїзда, що прямував з Києва до Одеси, потерпілий отримав травми, несумісні із життям.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За словами машиніста, незважаючи на подані ним звукові сигнали і застосоване екстрене гальмування, уникнути наїзду на чоловіка, що сидів на коліях, не вдалося.

На місце події направили слідчо-оперативну групу поліції. На даний момент поліцейські встановлюють особу загиблого та повні обставини події, а також вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною третьою статті 276 Кримінального кодексу України ("Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей").

Нагадаємо, увечері 8 грудня в Одесі на вулиці Сегедська автомобіль збив на пішохідному переході 10-річного хлопчика. Дитину госпіталізували.

Последние новости