Після вечірньої тривоги: яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 12 грудня (оновлено)

Після вечірньої тривоги: яка ситуація в Одесі та Чорному морі вранці 12 грудня. || Фото: unn.ua/news

Ніч з 11 на 12 грудня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналу повітряної тривоги, але пізно увечері лунала сирена.

Так, о 19:31 у низці областей було оголошено повітряну тривогу через загрозу ворожих ударних безпілотників. Як повідомляють Повітряні сили України, зокрема фіксували рух "шахеду" з Миколаївської області у напрямку Одеської, а також до Одеси з північно-західного напрямку. Ще кілька груп "шахедів" із Чорного моря йшли у напрямку Затоки. Кілька груп "шахедів" у Кіровоградській області рухалися у північно-західному напрямку. Відбій оголосили лише після 22:00.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як зранку уточнили Повітряні сили України, всього зафіксували пуски 15-ти ударних БПЛА Shahed-136/131 із району Балаклави, дев'ять із яких було знищено у різних областях України підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони.

За даними Військово-Морських Сил України, за останньою інформацією, в акваторії Чорного моря знаходяться два ворожі кораблі. Ракетоносіїв на бойовому чергуванні немає. Вони, як і раніше, залишаються в пунктах базування.

Оновлено:

Вночі, з 11 на 12 грудня, під час ворожої дронової атаки силами протиповітряної оборони знищили два БПЛА типу "Shahed-131/136" на Одещині, але є і влучення. Так, внаслідок ворожої агресії ушкодження отримали адміністративні будівлі та технічні приміщення спортивної установи. На щастя, люди не постраждали.

Последние новости