Атака "шахедів" по Одеській області: є влучення та збиття (оновлено)

Атака "шахедів" по Одеській області: є влучення та збиття. || Фото: facebook.com/OperationalCommandSouth

Вночі, з 11 на 12 грудня, під час ворожої дронової атаки силами протиповітряної оборони знищили два БПЛА типу "Shahed-131/136" на Одещині, але є і влучення. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Так, внаслідок ворожої агресії ушкодження отримали адміністративні будівлі та технічні приміщення спортивної установи. На щастя, люди не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усього збили п'ять ворожих безпілотників. По одному у Миколаївській, Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

Оновлено:

Прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (частина перша статті 438 КК України). За даними слідства, близько 21.00 11 грудня збройні сили РФ здійснили атаку БПЛА по цивільній інфраструктурі Одещини. Внаслідок атаки пошкоджено адміністративні будівлі та технічні приміщення приватної спортивної установи.

Огляд продовжується, встановлюється повний перелік руйнувань та пошкоджень.

На місці подій прокурори у сприянні зі слідчим документують черговий військовий злочин Росії.

Нагадаємо, що пізно увечері 11 грудня в Одесі та області звучала сирена. О 19:31 у низці областей було оголошено повітряну тривогу. Зокрема фіксували рух "шахеду" з Миколаївської області у напрямку Одеської, а також до Одеси з північно-західного напрямку. Ще кілька груп "шахедів" із Чорного моря йшли у напрямку Затоки. Кілька груп "шахедів" у Кіровоградській області рухалися у північно-західному напрямку. Відбій оголосили лише після 22:00.

Последние новости