На Одещині викрили горе-підрядників, які заробили 700 000 на укритті для школи

На Одещині викрили горе-підрядників, які заробили 700 тисяч на укритті для школи. || Фото: od.gp.gov.ua

Трьом підрядникам, які "заробили" 700 000 гривень на шкільному укритті у Білгород-Дністровському районі Одеської області, повідомили про підозру. Про це повідомляє пресслужба прокуратури на Одещині.

Так, йдеться про двох директорів підрядних організацій, яким повідомили про підозру у заволодінні бюджетними коштами та службовому підробленні, а також фізичній особі – підприємці, якого звинувачують у шахрайському заволодінні бюджетними коштами та підробці документів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства, підрядники заволоділи бюджетними коштами під час виконання підрядних робіт з поточного ремонту протирадіаційного укриття закладу загальної середньої освіти у Білгород-Дністровському районі.

Підозрюваним завищили обсяги фактично виконаних робіт, їх вартість та вартість використаних будівельних матеріалів, чим збільшили суму витрачених коштів на ремонт бомбосховища.

Внаслідок таких протиправних дій на рахунки підрядників безпідставно перерахували за актами виконаних робіт майже 700 000 гривень.

Також наприкінці жовтня цього року в рамках зазначеного кримінального провадження повідомили про підозру посадової особи однієї із сільських рад Білгород-Дністровського району у службовій недбалості.

Усі фото: od.gp.gov.ua

Последние новости