Одеська область втратила ще трьох захисників України

Одеська область втратила ще трьох захисників України. || Фото ілюстративне: xmilnuk.vn.ua

На російсько-українській війні загинули ще три захисники України з Одеської області – Сергій Питько, Юрій Бадун та Олександр Ульман.

Як повідомляє Плахтіївська об'єднана територіальна громада, гірка звістка надійшла з Харківської області. Внаслідок ворожого мінометного обстрілу загинув наш земляк, солдат, Пітька Сергій Іванович. Захиснику назавжди 28 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інформацію про день та час, коли зустрінуть Героя на рідній землі, обіцяли повідомити додатково.

Як повідомляє Подільська міська громада, загинув Юрій Бадун Олександрович.

Шлях воїна зупинився 24 лютого 2023 року під час бойових дій біля міста Вугледар на Донеччині. Опирався окупантам Юрій з грудня 2022 року. Юрій Бадун народився у Подільську 10 травня 1989 року. Тут і закінчив навчання у ліцеї №2 (5 школа).

Про дату та час церемонії прощання з Юрієм Олександровичем Бадуном також повідомлять додатково.

 

Як повідомляє 126-а окрема бригада територіальної оборони Одеси, залишаючись вірною військової присязі та народу України, загинув старший молодший сержант Ульман Олександр. Йому було лише 35 років.

Олександр Ульман народився в селі Новосамарка, тут же закінчив школу та навчався в Окнянському профтехучилищі. Його призвали до армії у березні 2022 року, він брав участь у боях проти окупантів у Херсонській та Миколаївській областях.

Захисник помер 8 грудня від одержаних на полі бою поранень.

У воїна залишилися дружина та дві доньки.

 

Последние новости