Одеська область втратила ще двох захисників України

Одеська область втратила ще двох захисників України. || Фото: gettyimages.com

На російсько-українській війні загинули ще двоє захисників України з Одеської області – Станіслав Поворознюк та Клим Мішанчук.

Як повідомляє Кодимська громада, Станіслав був мешканцем села Загнітків. Йому було 52 роки. Солдат, військовослужбовець третього відділення третього механізованого взводу дев'ятої механізованої роти третього механізованого батальйону військової частини А4689. Його призвали на військову службу із загальної мобілізації 24 січня 2023 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Військовий загинув 10 грудня 2023 року внаслідок стрілецького бою та мінометного обстрілу під час виконання завдання у районі населеного пункту Терни Донецької області.

20 грудня Кодима провела бійця на колінах – похоронний кортеж попрямував до рідного села. У центрі села громадянська панахида зібрала численних односельців. Увінчали односельці останній шлях героя квітами.

 

Як повідомляють у соціальних мережах, на Херсонщині загинув ще один захисник, який пішов на фронт добровольцем, 31-річний Клим Мішанчук. Він служив у 38-й окремій бригаді морської піхоти.

Воїн народився в Одесі, але ще у дитинстві переїхав до Херсона. У Клима залишилися мати, дружина та семирічна донька.

 

Последние новости