На Сьомому кілометрі із контейнера викрали товар майже на чверть мільйона гривень (відео)

На Сьомому із контейнера викрали товар майже на чверть мільйона гривень. || Фото: od.npu.gov.ua

На ринку "Сьомий кілометр" в Одесі із торговельного павільйону злодії викрали товар майже на чверть мільйона гривень. Злочинців затримали. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, до поліції звернулася приватна підприємниця і повідомила, що у своєму павільйоні на промтоварному ринку вона виявила чужі навісні замки та нестачу 34 тюків зі шкарпетками, лосинами та колготами вартістю майже 250 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські з'ясували, що до злочину причетні двоє мешканців Одеського району.

 

Спільники ретельно спланували свої дії – заздалегідь обрали торговий контейнер, вдень запаркували мікроавтобус на території ринку, на який мали вантажити викрадений товар, а вночі пограбували. Щоб не привертати увагу до обікраденого павільйону та провести час правоохоронців, вони повісили на нього нові замки замість зламаних.

У злодіїв провели обшуки, під час яких слідчі вилучили частину викраденого майна, а самих фігурантів затримали.

Поліцейські повідомили чоловікам про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаною з проникненням у сховище, скоєному в умовах воєнного стану. За злочин загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Розслідування продовжується. Правоохоронці встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до цього злочину, та місцезнаходження решти викраденого майна.

Відео: od.npu.gov.ua

Последние новости