В Одесі чоловік убив сусіда і тіло викинув у лиман

В Одесі чоловік убив сусіда та тіло викинув у лиман. || Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який порізав ножем сусіда до смерті та тіло викинув у лиман. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Подія сталася вночі у дворі багатоквартирних будинків Балтською дорогою. Між сусідами виник словесний конфлікт, під час якого один чоловік завдав іншому ножем численних ударів у груди, живіт та кінцівки. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб приховати злочин та уникнути покарання, правопорушник затягнув тіло загиблого у багажник свого автомобіля та вивіз його за місто, де викинув у Хаджибейський лиман. Повернувшись, він підібрав у дворі знаряддя вчиненого злочину і пішов додому.

Вдень стурбовані родичі вбитого городянина повідомили в поліцію про його зникнення. У ході пошукових заходів правоохоронці того ж дня виявили небіжчика на березі лиману та в ході подальших оперативно-слідчих заходів встановили обставини загибелі чоловіка та людини, причетної до злочину. Правопорушника затримали.

 

 

Правоохоронці вилучили можливу зброю злочину та направили на експертизу. Криміналісти за допомогою мобільної ДНК-лабораторії досліджували вилучені біологічні сліди, отримані під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки потерпілого та зловмисника. За результатами цього дослідження встановили причетність фігуранта до скоєння цього злочину.

Затриманий у досконалому зізнався і пояснив, що нібито потерпілий спровокував конфлікт, причепившись до нього зі звинуваченням у образі сестри. А до непоправних наслідків спричинило алкогольне сп'яніння.

Слідчі під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у вбивстві, тобто навмисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Чоловікові загрожує до п'ятнадцяти років ув'язнення. Суд задовольнив клопотання поліцейських і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство продовжується.

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Последние новости