Під час атаки на Одеську область загинув захисник, який повернувся з фронту: він хотів подивитися на "шахеди"

Під час атаки на Одеську область загинув захисник, який повернувся з фронту: він хотів подивитися на "шахеди". || Фото: dumskaya.net

Під час нічної атаки на Одеську область 27 грудня загинув захисник Андрій Керлан, який нещодавно повернувся з фронту. Він вийшов з дому, щоб подивитися на атаку. Про це повідомляє " Думська".

Так, журналісти побували у дачному селищі передмістя Одеси, на яке вночі 27 грудня впав збитий російський дрон. Вибухом пошкоджено кілька приватних будинків, двоє людей загинули, четверо отримали поранення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однією із жертв став учасник бойових дій Андрій Керлан. Сусіди дуже добре про нього відгукуються, кажуть, що військовий нещодавно повернувся з фронту.

"Ми почули різкий звук безпілотника, що наближається. Наші зенітники підбили його і він, не скажу, що падав, але йшов зі зниженням у наш бік, – розповідає сусід Андрія Сергій. – Андрій вискочив на терасу подивитися, що відбувається, і в цей момент" шахід" врізався в будинки. Якби Андрій залишився в будинку, то вижив би".

Усі, хто на той момент був у радіусі ста метрів від епіцентру вибуху, досі перебувають у шоковому стані.

Актриса одеської Філармонії Олена Куклова розповіла, що любила приїжджати за місто на відпочинок.

"Мій будинок любили багато акторів, ми часто збиралися. Цього року я намагалася прикрасити свій побут, але все було марно. Те, що будувалося роками, зруйнувалося в одну мить", – нарікала актриса.

Ще одна мешканка дачного селища Катерина була поранена вибухом, але зуміла вибратися із пошкодженого будинку. Жінці перев'язали голову, але вона відмовилася від госпіталізації

"Ми з сином ночували в будинку, коли трапився цей страшний удар. Не пам'ятаю, як ми вибралися з-під завалів на свіже повітря, але головне, що ми живі", – розповіла вона.

Спікер об'єднаного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк зазначила, що в ніч проти 27 грудня ворог здійснив масовану атаку по південних областях, яка тривала сім годин.

"Під час цієї атаки дуже сильний удар припав на Одеську область", – наголосила вона.

Усі фото: dumskaya.net

Последние новости