Одеська область втратила ще двох захисників України

Одеська область втратила ще двох захисників України. || Фото ілюстративне: 24tv.ua

На російсько-українській війні загинули ще двоє захисників України з Одеської області – Сергій Білошицький та Сергій Шишкін.

Як повідомляє Саратська сільська рада, загинув мешканець селища Сарата, яке вважалося зниклим безвісти – Білошицький Сергій Вікторович. Народився Сергій 10 березня 1983 року у селищі Сарата, закінчив місцеву школу. Після закінчення школи вступив до Одеського професійного ліцею будівництва та архітектури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проходив термінову військову службу у лавах ЗСУ. Працював кочегаром у Саратській ветлікарні, діловодом у районному суді, якийсь час виконував будівельні роботи. 11 січня 2023 року його мобілізували до лав Збройних сил України. Залишившись вірним військовій присязі, мужньо виконуючи військовий обов'язок, у бою за Україну, її свободу та незалежність, загинув 7 червня 2023 року. Про дату та час похорону нашого земляка повідомлять додатково.

Як повідомляє Куяльницька сільська об'єднана територіальна громада, 26 грудня 2023 року, на центральній площі міста Подільська відбулася жалобна церемонія прощання із загиблим Героєм, жителем села Любомирка – Шишкіним Сергієм Сергійовичем (08.01.1988 – 1231).

На церемонії прощання були присутні близькі, побратими та представники влади.
Створивши живий коридор, навколішки, земляки прощалися зі своїм Героєм.

Шишкін Сергій Сергійович народився 8 січня 1988 року в селі Біла Церква. 2009 року переїхав до села Любомирку. Працював на хлібозаводі у Подільську. 26 жовтня 2023 року був мобілізований, проходив службу у селі Курдюмівка Бахмутського району Донецької області.

17 грудня 2023 року загинув при виконанні бойового завдання. У нього була дружина та дві дочки.


Вічна пам'ять та повага захисникам України!

Последние новости