Одеська область втратила ще трьох захисників України

Одеська область втратила ще трьох захисників України. || Фото: facebook.com/raabashev

На російсько-українській війні загинули ще три захисники України з Одеської області – Сергій Мільничук, Олександр Тимофєєв та Олександр Кройтор.

Як повідомляє Окнянська селищна рада, Мільничук Сергій Володимирович. 21 грудня, під час виконання бойового завдання щодо виявлення та знищення сил противника недалеко від населеного пункту Сіньківка Куп'янського району Харківської області, солдат отримав поранення, несумісні з життям.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про день і час зустрічі воїна-захисника громада повідомлять додатково.

 

Як повідомляє Коноплянська територіальна громада, 27 грудня провели в останній земний шлях нашого Героя, захисника Олександра Тимофєєва. Через п'ять днів йому виповнилося б 25 років.

До війни Сашко працював трактористом у місцевому фермерському господарстві. За словами побратимів, у загиблого героя була хороша вдача і працьовиті руки. Він був веселим, хоробрим та вірним побратимом. Ніколи не цурався виконання бойових завдань.

Олександра мобілізували до лав ЗСУ у травні 2022 року. Він служив у 28-й окремій механізованій бригаді імені Лицарів Зимового Походу.

21 грудня поблизу населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району Донецької області, під час масованого мінометного обстрілу від прямого попадання в бліндаж, Олександр отримав множинні поранені несумісні з життям і помер дорогою до лікарні.

Нещодавно боєць Олександр Тимофєєв отримав військове звання молодшого сержанта.

22 грудня від отриманих під час виконання бойового завдання поранень загинув житель Ізмаїла старший стрілець аеромобільного батальйону солдат Олександр Кройтор.

Як повідомляє глава Ізмаїльського РВА Родіон Абашев, захисник до останнього подиху відстоював територіальну цілісність та незалежність нашої держави.

Про дату та час похорону Героя повідомлять додатково.

Вічна пам'ять та повага захисникам України!

Последние новости