У ДТП на трасі Одеса-Рені загинула людина, ще двоє постраждали

У ДТП на трасі Одеса-Рені загинула людина, ще двоє постраждали. || Фото: od.npu.gov.ua

29 грудня, близько години в селі Миколаївка-Новоросійська на трасі Одеса-Рені, загинув водій легковика, а двоє його пасажирів постраждали. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Попередньо поліцейські встановили, що місцевий житель, керуючи автомобілем ВАЗ та рухаючись трасою М-15 у напрямку Сарати, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажним автомобілем МАN під керуванням мешканця Черкаської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок ДТП водій легковика від отриманих травм загинув, а ось двоє односельців, які перебували в салоні автомобіля, чоловік та жінка потрапили до лікарні з травмами голови. Водій вантажівки не постраждав. Його перевірили на стан сп'яніння – він тверезий.

На місці події працювали слідчі. Поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо частини другої статті 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або спричинили тяжке тілесне ушкодження. У рамках кримінального провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Триває слідство, встановлюються повні обставини ДТП.



Усі фото: od.npu.gov.ua

Последние новости