Теплий початок січня: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Теплий початок січня: яка погода буде в Одесі наступного тижня. || Фото ілюстративне: odessa-life.od.ua

За прогнозами синоптиків, в Одесі наступного тижня буде мінлива хмарність. У деякі дні можливі невеликі опади. Температура вдень коливатиметься від +5°С до +12°С, а вночі – від -1°С до +5°С.

Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію.

1 січня

Мінлива хмарність. Без істотних опадів. В області вдень та вранці місцями туман, ожеледиця. Невеликий дощ. Вітер дутиме з півдня зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Нічна температура в області коливатиметься від -1 до +4°С, а в місті від +2°С до +4°С. Вдень в області потеплішає до +8–13°С, а в місті – до +8–10°С. На дорогах області вночі та вранці місцями очікується туман, через який видимість становитиме від 200 до 500 метрів.

2–3 січня

Хмарно із проясненнями. Без істотних опадів, проте вдень 3 січня місцями невеликий дощ. Вітер дутиме з південного заходу, а 3 січня – з півдня зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від 0°С до +5°С, а вдень потеплішає до +5–10°С.

4–5 січня

Подекуди невеликий дощ, проте вдень 5 січня опадів не очікується. Температура вночі триматиметься в межах від 0°С до +5°С, а вдень від +7°С до +12°С.

Последние новости