Одеська область втратила ще трьох захисників України

Одеська область втратила ще трьох захисників України. || Фото: Фото ілюстративне: goloskarpat.info

На російсько-українській війні загинули ще три захисники України з Одеської області – Ігор Кобилянський, Юрій Ткач та Станіслав Імамов.

Як повідомляє Південна міська рада, 26 квітня 2022 року, під час виконання бойового завдання, загинув мешканець Південного – Кобилянський Ігор Анатолійович – командир гранатометного відділення протитанкового взводу механізованого батальйону, старший сержант ЗСУ, 1976 року народження. Ігор загинув у бою за Україну, її свободу та незалежність, у районі неселеного пункту Таврійське Херсонської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прощання з Ігорем Кобилянським відбудеться 3 січня 2024 року о 10:00. 3 січня у громаді оголосили Днем жалоби. На знак скорботи просять приспустити (вивісити з жалобною стрічкою) Державний Прапор України на будинках та спорудах товариства. О 10 годині вшанують пам'ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання. Усіх мешканців громади просять приєднатися до жалобної церемонії прощання із захисником України.

 

Також війна забрала життя ще одного молодого захисника України Юрія Ткача – мешканця села Шершенці Кодимського району.

Як повідомили односельці Героя, у загиблого залишилися мати та сестра.

Зустріч земляка-героя відбулася 30 жовтня у рідному селі. Живим коридором загиблого провели із центу села до рідного дому. Прощання з Юрієм відбулося 31 грудня.

Як повідомляє Білгород-Дністровський РВА, 8 грудня 2023 року у бою за Україну, її свободу та незалежність, після отримання ран несумісних із життям, біля населеного пункту Студенок Сумської області загинув житель Шабовської громади, молодший сержант Імамов Станіслав Рудинович 1996 року народження.

Прощання із захисником відбудеться 2 січня 2024 року об 11:00 у селі Вигін на вулиці Новоселів будинок, 84.

"О 10:40 створюємо живий коридор для зустрічі похоронної процесії. Чин відспівування планується об 11 годині будинку у Стаса, за адресою: село Вигін, вулиця Новоселів, 84, після чого процесія вирушить на цвинтар", - розповіли в соцмережах односельці Станіслава.

Вічна пам'ять та повага захисникам України!

Последние новости