Повернення тепла: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Повернення тепла: яка погода буде в Одесі наступного тижня. || Фото ілюстративне: journeys6senses.com

За прогнозами синоптиків, в Одесі наступного тижня буде мінлива хмарність. У деякі дні можливі невеликі опади. Температура вдень коливатиметься від -1°С до +10°С, а вночі – від -8°С до +5°С.

Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

15 січня

Мінлива хмарність. Без опадів. Ожеледиця. Вітер дутиме з південного заходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Нічна температура в області коливатиметься від -4 до -9°С, а в місті від -4°С до -6°С. Удень в області потеплішає до +2–7°С, а в місті – до +5–7°С. На автошляхах області очікується ожеледиця, проте видимість буде гарною.

16 січня

Хмарно з проясненнями. Невеликі опади. Ожеледиця. Вітер дутиме із заходу зі швидкістю 9–14 метрів за секунду. Температура вночі становитиме від -3°С до +2°С, а вдень потеплішає до +1–6°С.

17 січня

Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Ожеледиця. Вітер вдень дутиме з південного сходу, а решту доби – з південного заходу. Швидкість вітру становитиме від 9 до 14 метрів за секунду. Вночі похолодає до 3–8°С нижче нуля, але на півночі до -12°С. Удень температура триматиметься в межах від -1°С до +4°С.

18 січня

Без істотних опадів. Температура вночі коливатиметься від -3 до +2°С, а вдень потеплішає до +5–10°С.

19 січня

Подекуди невеликі опади. Температура вночі триматиметься в межах від 0°С до +5°С, а вдень від +5°С до +10°С.

Последние новости