Одеська область втратила ще двох захисників України

Одеська область втратила ще двох захисників України. || Фото: facebook.com/safianyotg

На російсько-українській війні загинули ще двоє захисників України з Одеської області – Андрій Столяренко та Сергій Кушнір.

Як повідомляє Ширяївська селищна рада, 19 січня відбудеться прощання із загиблим захисником, Столяренком Андрієм В'ячеславовичем, 2001 року народження, навідником третього десантно-штормового батальйону, першого десантно-штурмового взводу, четвертої десантно-штормової другої роти. Захищаючи рідну Україну та кожного з нас, Андрій загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жителів Ширяєва просять 19 грудня о 10:00 створити "живий коридор" Слави, починаючи від Ширяївської ЦРЛ по вулиці Шклярука до вулиці Шевченка та повз магазин Ковальових до будинку, де мешкають батьки захисника. Потім траурна процесія переїжджає до місця проживання Андрія Столяренка на вулиці Михайлівській, 16, де о 12.00 відбудеться поминальна служба.


Як повідомляє Доброславська селищна рада, у понеділок, 22 січня, о 10.00 відбудеться поховання загиблого військовослужбовця Збройних Сил України Кушніра Сергія Вікторовича за адресою: село Рожеве, вулиця Шкільна, 1.

Місцевих жителів просять долучитися до формування живого коридору та вшанувати пам'ять захисника України. За розпорядженням селищного голови 22 січня 2024 року в громаді оголосили днем жалоби.

 

Вічна пам'ять та слава українським воїнам, які захищали Україну!

Последние новости