Одеська область втратила ще двох захисників України

Одеська область втратила ще двох захисників України.

На російсько-українській війні загинули ще двоє захисників України з Одеської області – Олег Зеленянський та Микола Литвинюк.

Як повідомляє ветерани HUB ODESA, сьогодні, 19 січня, відбулася церемонія прощання з Олегом Зеленянським, який загинув 7 січня 2024 року внаслідок ворожого мінометного обстрілу на Донеччині.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Олег народився 28 жовтня 1980 року. Він командував другим відділенням ударних безпілотних авіаційних комплексів 21 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ.

 

Також Любашівська громада, 18 січня 2024 року, Любашівська громада провела в останній шлях Героя – Миколи Литвинюка. Солдат воював на передових позиціях на одному із найгарячіших на всій лінії фронту Куп'янському напрямку Харківської області, де з бойовими побратимами тримали оборону та давали гідну відсіч російським окупантам.

Внаслідок отриманих розладів зі здоров'ям його направили на медичне обстеження військово-лікарської комісії, але серце Захисника не витримало жахів війни, помер 11 січня 2024 року від серцевої недостатності у місті Харків.

Сотні мешканців громади проводжали жалобний кортеж із труною Миколи до його останнього місця упокою. Прощалися з полеглим Захисником односельці, рідні, військові, духовенство, керівництво громади та всі небайдужі, які прийшли віддати шану та схилити голови.

Героя поховали на Алеї Слави на цвинтарі у селищі Любашівка, де відбулася заупокійна служба із захисника та церемонія прощання з усіма військовими почестями.

 

Все фото: facebook.com/Любашевська громада

Вічна пам'ять та слава українським воїнам, які захищали Україну!

 

Последние новости