Облаштував домашню порностудію та зберігав психотроп: в Одесі затримали порушника

Облаштував домашню порностудію та зберігав психотроп: в Одесі затримали порушника. || Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі затримали молодика, який протягом шести місяців адміністрував і завантажував на створений ним інтернет-ресурс відеоролики порнографічного характеру. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Заборонений контент зловмисник створював, знімаючи на мобільний телефон статеві акти зі своєю дівчиною. Остання була впевнена, що бойфренд створює фільми за їхньою участю для домашнього архіву.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Під час санкціонованого обшуку в орендованій правопорушником квартирі поліцейські вилучили мобільний телефон та ноутбук із інформацією, що підтверджує протиправну діяльність. Крім цього, виявили обмежену в обігу психотропну речовину метамфетамін вагою близько шести грамів. Молодик не зізнався, де придбав психотроп, але сказава, що зберігав його для власного вживання.

Фото: od.npu.gov.ua

Правопорушнику повідомили про підозру:

Відповідно до чинного законодавства правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наразі триває слідство.

Последние новости