Вночі окупанти атакували Одеську область ракетою

Вночі окупанти атакували Одеську область ракетою. || Фото: censor.net

У ніч із 11 на 12 березня, під час дронової атаки, ворог запустив ракету Х-59 у напрямку Одеської області. Підрозділами ППО ціль знищена над морем. Про це повідомляють Сили оборони Півдня.

Так, протягом двох з половиною годин підрозділи ППО відбивали дронову атаку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вісім цілей було знищено: дві на Херсонщині, чотири на небі над Миколаївською областю, ще дві вийшли з операційної зони Сил оборони півдня України у напрямку Дніпропетровщини, де теж було знищено.

На щастя, попадань немає.

Керівник об'єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк заявила, що припортова інфраструктура Одещини залишається у зоні пріоритету ворожих поразок.

"Припортова інфраструктура Одещини залишається у зоні пріоритету ворожих поразок і саме тому ракети з акваторії Чорного моря ворог спрямовував Одещиною під час дронової атаки", – сказала вона в ефірі телемарафону.

За її словами, ворог таким чином намагався завдати раптової нетипової поразки в той час, коли дрони заходили північною частиною Одеської області і загрози з моря нібито не було.

Зазначимо, що повітряну тривогу у нашому регіоні оголосили 11 березня о 21:24 через чергову групу БПЛА на півдні Миколаївської області, курс північно-західний. Відбій відбувся лише о 23:31.

Нагадаємо, що вночі у понеділок, 11 березня, в небі Одеською областю збили десять безпілотних апаратів типу "Shahed-131/136". І тоді, на жаль, не вдалося уникнути влучень. В Одеському районі вражений інфраструктурний об'єкт, пошкоджено адміністративні будівлі, пожежу оперативно ліквідували. Ударною хвилею вибито скління приватних будинків навколо, уламками завдано руйнування господарських споруд.

 

Последние новости