В Одеському районі у ДТП постраждала літня велосипедистка

В Одеському районі у ДТП постраждала літня велосипедистка. || Фото: od.npu.gov.ua

У п'ятницю, 10 травня, близько 10:00 на одній з вулиць міста Біляївка Одеського району сталася аварія.  Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією слідчих, 42-річний житель міста, керуючи автомобілем Volkswagen, наїхав на 60-річну співмістянку, яка їхала на велосипеді правим узбіччям та виїхала на проїзну частину дороги.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Жінка отримала тілесні ушкодження, зокрема, у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, тупої травми грудної клітки, множинних переломів ребер та кісток таза, а також травматичний шок. У лікарні в неї відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі.

Водія автомобіля одразу перевірили на стан алкогольного спʼяніння. Він був тверезий.

На місці працювали слідчі та поліцейські. Відомості про ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (частина перша статті 286 Кримінального кодексу України). Такі дії караються штрафом у розмірі 51–85 тисяч гривень, виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

У рамках кримінального провадження автомобіль помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Наразі слідство триває. Правоохоронці встановлюють повні обставини аварії.

Нагадаємо, у четвер, 9 травня, в Одесі на вулиці Водопровідна сталася ДТП за участю кросовера Lamborghini Urus. Така автівка коштує близько 300 тисяч доларів.

Последние новости