Пішов із дому вчора разом із собакою: в Одеській області тривають пошуки дворічного хлопчика (оновлено)

Пішов із дому вчора разом із собакою: в Одеській області тривають пошуки дворічного хлопчика. || Фото: od.npu.gov.ua

В Одеській області тривають пошуки маленького Івана Мельника з села Борисівка Білгород-Дністровського району. Хлопчик пішов із дому ввечері в п'ятницю, 31 травня.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Малюка, якому лише два роки і дев’ять місяців, шукали всю ніч. Обстежили населений пункт, поля та дороги, які ведуть до райцентру Татарбунари.

Відео: YouTube-канал "Поліція Одещини"

Участь у пошуках беруть поліцейські, кінологи та оперативники управління карного розшуку обласної поліції, рятувальники, працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки, прикордонники, мисливці й небайдужі місцеві мешканці.

Фото: od.npu.gov.ua

Хлопчик пішов із дому разом із домашнім собакою Хаті, що на фото.

Відомості про зникнення дитини внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за пунктом другим частини другої статті 115 Кримінального кодексу України ("Умисне вбивство малолітньої дитини"). Пошуки Іванка продовжуються. Він третя, найменша, дитина в сім’ї. За місцем мешкання родина характеризується позитивно: у поле зору поліції і соціальних служб не потрапляла.

ОНОВЛЕНО: Іванка знайшли живим та неушкодженим. Малюка виявили за п’ять кілометрів від дому, у посадці між селами Борисівка та Баштанівка. Поряд з ним постійно знаходився вірний друг – домашній пес Хаті. Саме він і кинувся в поле зору пошуковців. Хлопчика везуть на огляд у лікарню. Його пошуки тривали більше 15 годин.

Відео: YouTube-канал "Поліція Одещини"

Нагадаємо, про зникнення маленького Івана Мельника стало відомо ввечері в п'ятницю, 31 травня. Хлопчик пішов із дому, поки мати поралася по господарству. За інформацією правоохоронців, дитина вирушила в бік поля, що веде до Татарбунар.

Последние новости