В Одеській області затримали чоловіка, який напав із ножем на власного батька

В Одеській області затримали чоловіка, який напав із ножем на власного батька. || Фото: od.npu.gov.ua

В Одеській області затримали чоловіка, який завдав ножових поранень своєму батьку.

Про це у вівторок, 4 червня, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Правоохоронці зазначили, що інцидент стався в селищі Любашівка. 42-річний порушник, який мешкає в літній кухні на території домоволодіння батьків, серед ночі постукав до їхнього будинку, а коли батько відчинив, ударив його ножем у шию. Потерпілий дійшов до кімнати, де син наніс йому другий удар у живіт. Почувши підозрілі звуки, з іншої кімнати вийшла дружина постраждалого. Побачивши його закривавленим, вона викликала "швидку".

Каретою швидкої допомоги 70-річного потерпілого доправили до лікарні, де йому діагностували проникаюче поранення черевної порожнини з ушкодженням внутрішніх органів, внутрішньочеревну кровотечу і колото-різану рану шиї.

З місця злочину слідчі вилучили ніж та інші речові докази, що мають значення у справі. Пояснити мотиви свого вчинку зловмисник не зміг. Фігуранту повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння (частина перша статті 121 Кримінального кодексу України).

За вчинене йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У подальшому проведуть низку експертиз, зокрема судово-психіатричну експертизу щодо встановлення стану осудності зловмисника, з'ясують повні обставини злочину та його мотив.

Последние новости