В Одеській області малюк випав з вікна другого поверху: що з дитиною

В Одеській області малюк випав з вікна другого поверху: що з дитиною. || Фото ілюстративне: Unsplash

У понеділок, 3 червня, в селі Нерубайське Одеського району хлопчик, якому лише один рік і дев'ять місяців, випав із вікна другого поверху приватного будинку.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, малюк забрався на підвіконня, сперся на москітну сітку та випав з вікна другого поверху, коли його 24-річна мати ненадовго пішла на кухню та залишила сина одного без нагляду. Дівчина одразу викликала сину "швидку", яка доставила його до лікарні.

Медики діагностували хлопчику кататравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки. Наразі він перебуває під наглядом лікарів. Йому надають необхідну медичну допомогу.

Раніше ця родина в поле зору правоохоронців не потрапляла. 

Поліцейські провели з матір’ю травмованого хлопчика профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому. 

Відносно дівчини правоохоронці склали протокол за ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей (частина перша статті 184 Кодексу України про адміністративні порушення). За таке правопорушення суд може накласти на неї стягнення у вигляді попередження або штрафу від 850 до 1 700 гривень.

Громадянам радять встановлювати на вікнах спеціальні замки та не залишати маленьких дітей без нагляду. 

Последние новости