Вибух під час повітряної тривоги в Одесі: що відомо про ворожу атаку (оновлено)

Вибух під час повітряної тривоги в Одесі: що відомо про ворожу атаку. || Фото ілюстративне: ukrinform.ua

В Одесі ввечері в середу, 5 червня, під час повітряної тривоги було чутно вибух. Повітряну тривогу в Одеській області оголосили о 16:57.

Міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив про загрозу застосування балістики з Криму та закликав громадян бути в безпечних місцях.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У Повітряних Силах ЗС України також попередили про загрозу балістики з Криму, а потім додали, що в напрямку Одеської області є швидкісна ціль.

"Одещина, будьте в укриттях до відбою повітряної тривоги!Ракетна небезпека!" – закликав громадян начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Близько 17:01 у місті пролунав вибух. О 17:28 в Одесі й Одеській області оголосили відбій повітряної тривоги. Коментарів щодо цього обстрілу від ОВА та представників міської влади поки не було. Чекаємо на офіційну інформацію.

ОНОВЛЕНО: За даними "Суспільного", керівник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук повідомив, що під час повітряної тривоги російська армія завдала удару по цивільній інфраструктурі, яка пов'язана з відпочинком. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв.

Последние новости