Очікується гроза та шквал: в Одесі на п'ятницю оголосили штормове попередження

Наближення грози. || Фото: facebook.com/lolita.klochkova

На п'ятницю, 14 червня, в Одесі оголосили штормове попередження. Очікується гроза, під час якої шквал сягне 15–17 метрів за секунду.

Про це повідомили в Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів, а також їх прибиття до берега та дрейфування вздовж узбережжя. Одеська міська рада нагадує одеситам й гостям міста, що небезпека знаходження у пляжній зоні є надто високою. Цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо у штормову погоду. У разі виявлення морської мін або предметів, схожих на них, у жодному разі не можна їх чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером "102".

Яка погода буде в Одесі 14 червня

Очікується мінлива хмарність. Уранці та вдень пройде короткочасний дощ та буде гроза. Північний вітер дутиме зі швидкістю 9–14 метрів за секунду, однак удень його пориви сягнуть 15–17 метрів за секунду. Уночі температура буде +17–19 °С, а вдень +22–24 °С. Температура морської води +21–22 °С.

Яка погода буде 14 червня в Одеській області

Мінлива хмарність. Пройде короткочасний, а місцями значний дощ. Буде гроза. Швидкість північного вітру становитиме 9–14 метрів за секунду. Удень будуть пориви вітру 15–17 метрів за секунду. Уночі стовпчики термометрів опустяться до +14–19 °С, а вдень потеплішає до +21–26 °С. Видимість на автошляхах області під час дощу буде від одного до двох кілометрів.

Последние новости