На Одещині підлітки за гроші підпалювали авто військовослужбовців

На Одещині підлітки за гроші підпалювали авто військовослужбовців. || Фото: od.npu.gov.ua

На Одещині затримали двох хлопців 16 та 17 років за підозрою у підпалі автомобілів військовослужбовців. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, днями в одному з населених пунктів Роздільнянського району підлітки облили легкозаймистою рідиною мікроавтобус Wolksvagen та позашляховик Hyundai Santa-Fe та підпалили їх.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У поліції з'ясували, що молодший молодик шукав роботу в інтернеті і отримав пропозицію заробити, підпалюючи автомобілі працівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Підліток погодився та залучив до співпраці старшого на рік знайомого. До обов'язків молоді входило підпалювати транспортні засоби та записувати відео, як вони горять. За злочин підлітки отримали гроші на картку та втекли у Миколаївській області.

Двоє хлопців було затримано. Їм загрожує від трьох до десяти років. Наразі суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Дії замовника, ймовірно, були спрямовані на підрив боєздатності української армії, матеріали передадуть СБУ. Слідство продовжується. Встановлюють замовника підпалів, що знаходиться за кордоном.

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Последние новости