Подробиці ранкового удару по Одесі: постраждали четверо людей (оновлено)

Подробиці ранкового удару по Одесі: постраждали троє людей. || Фото: od.npu.gov.ua

Сьогодні вранці, 24 червня, російські війська завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі Одеси: поліцейські працюють на місці воєнного злочину. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

На щастя, загиблих немає, але є троє поранених людей. Їм надається медична допомога. Інформація щодо кількості потерпілих уточнюється.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворог завдав шкоди цивільному об'єкту. На місці влучення сталася пожежа, яку ліквідують пожежники.

Поліцейські фіксують наслідки ворожої атаки, збирають докази військового злочину Росії, опитують громадян, надають їм необхідну допомогу, забезпечують правопорядок та регулюють рух навколо.

"Закликаємо всіх реагувати на сигнал "Повітряна тривога", у разі загрози йти в укриття та перебувати там до сигналу "Отбій", – сказано у повідомленні правоохоронців.

В ОВА ще раз уточнили, що загиблих внаслідок ранкової атаки цивільної інфраструктури немає. Троє постраждалих перебувають в одній із міських лікарень. Їхній стан – середнього ступеня тяжкості. Медики надають усю необхідну допомогу.

Усі фото: od.npu.gov.ua

Оновлено о 12:05:

Одеська Обласна Прокуратура повідомляє, що розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Пошкоджено складські приміщення торгівельної мережі, а також житлові будинки та автомобілі, що знаходились поруч. Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється.
На місцях подій прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки збройної агресії РФ.

Все фото: od.gp.gov.ua

Оновлено о 13:17:

У ОВА повідомили, що наразі відомо вже про чотирьох постраждалих. За медичною допомогою також звернувся 48-річний чоловік, у нього поранення руки.

Оновлено о 13:45:

Директор клінічної лікарні Євген Григор'єв повідомив, що трьом постраждалим унаслідок російської атаки на Одесу надали допомогу: один хлопець у лікарні.

За його словами, інші двоє поранені будуть проходити амбулаторне лікування поза межами лікарні. У них були травми кінцівок і грудної клітини. Один хворий відмовився від шпиталізації і пішов на роботу.

Юнака госпіталізували з черепно-мозковою травмою та травмою через вибухову хвилю. Його стан стабільний, однак середнього ступеню важкості.

Последние новости